EEN OP EEN WORKSHOP

Wil je meer leren over fotografie? Loop je ergens al een tijdje tegenaan? Wil je graag een frisse blik op jouw werk? Ik kijk graag met je mee tijdens een een op een mentorsessie.

Tijdens mijn 4 jarige studie fotografie heb ik alle praktische dingen over fotografie geleerd. Inmiddels bestaat Elvera Gerlinda fotografie alweer ruim vijf jaar. In deze vijf bijzondere jaren heb ik ontzettend veel praktijkervaring opgedaan. Vooral geleerd wat nu echt ondernemen is. Ondertussen ben ik begonnen aan mijn tweede studie fotografie. Waarin we net dat beetje extra verdieping behandelen en om eindelijk mijn droom te gaan verwezenlijken. Lesgeven in de fotografie. Door mijn studie fotografie mag ik mijzelf officieel vakfotograaf noemen.

Voor de een op een mentor sessie ben je welkom voor een heerlijk kopje koffie of thee in mijn knusse huisje in Boskoop. Aan de hand van de vooraf ingevulde vragenlijst. Lopen we de onderwerpen af die jij belangrijk vind. Daarnaast mag je mij natuurlijk alles vragen. We behandelen alles wat jij belangrijk vindt en de dingen die ik je graag zou willen meegeven. Ik vind het belangrijk dat een sessie helemaal op jou aansluit. Dat je naar huis gaat met vernieuwde energie en genoeg handvaten om je doelen te behalen.

scroll naar beneden en neem

CONTACT OP

MENTORSESSIE

Neem dan snel contact met mij op!

Inbegrepen bij de fotografie:

• Een online vragenlijst vooraf.
• twee uur alle tijd voor jou.
• Alle koffie, thee en koekjes die je op kunt
• Datum en tijd in overleg.
• Locatie: Boskoop

 

€200,- EXCLUSIEF BTW

Let’s Connect

facebookinstagram#septembergroen

NEEM CONTACT MET MIJ OP