INVESTERING

Het fotograferen van jullie liefde is iets wat ik het allerliefste doe. Jullie liefde verdient het om gevierd en herinnerd te worden. Jullie grote dag fotografeer ik dan ook met alle liefde, aandacht en zorg. Alles vastgelegd precies zoals het was. Alleen tijdens de fotosessie wordt er een klein beetje geposeerd.Jullie besteden veel tijd aan het organiseren van jullie bruiloft. Van de locatie tot de kleinste details: alles wordt met de grootste zorg uitgezocht. Een prachtige jurk, een mooi pak, bijpassende sieraden, de schoenen, de ringen, jullie trouw parfum... Zomaar een greep uit de prachtige details die je ziet tijdens het klaar maken voor de dag. Maar ook: zijn gezicht wanneer hij jou voor het eerst ziet, papa die jou weggeeft, mama's tranen van geluk tijdens de ceremonie, oma's knuffel om je welkom te heten in de familie. Stuk voor stuk allemaal prachtige momenten die jullie natuurlijk met veel zorg vastgelegd willen hebben. Ik hoor vaak dat bruidsparen mijn aanwezigheid helemaal niet hebben opgemerkt tijdens de grote dag. Iets wat de gefotografeerde momenten nog specialer maakt. En een mooi compliment voor mij.

Ik plan graag een gesprek met jullie. Hierin kunnen jullie al jullie vragen stellen. We praten over alle details van jullie bruiloft, kijken samen naar jullie dagplanning en gaan op zoek naar de mooiste fotolocaties. Ook als jullie daarna nog vragen hebben of op zoek zijn naar dat ene adresje. Ook dan kun je altijd bij mij terecht.

scroll naar beneden en neem

CONTACT OP

INVESTERING

De prijzen beginnen vanaf 6 uur fotografie. Dit om jullie verhaal zo mooi mogelijk te kunnen vertellen. En jullie mooiste momentjes te kunnen vastleggen. Willen jullie toch echt minder dan 6 uur fotografie. Dan maak ik graag een offerte op maat. Wil je meer informatie of al helemaal enthousiast neem dan snel contact met mij op!

 

Inbegrepen bij een reportage:

• Minimaal 300 foto's.
• Een gesprek of skype date.
• Een online galerij.
• Een preview op de blog.
• Een usb-stick met jullie mooiste momenten

 

€1245

Let’s Connect

facebookinstagram#septembergroen

NEEM CONTACT MET MIJ OP