ONTMOET ELVERA

Hi, mijn naam is Elvera.


Sinds 2015 wonen ik in het prachtige boomkwekers dorp Boskoop. Een klein dorpje tussen de weilanden in Zuid-Holland. Een plek waar je echt even helemaal tot rust kunt komen in de natuur.

 

scroll naar beneden voor meer

MIJN FAVORIETEN

Tijdens mijn studie fotografie 6 jaar geleden fotografeerde ik mijn eerste bruiloft. Sindsdien doe ik niets liever dan de liefde vastleggen. Met mijn fotografie vertel ik jullie verhaal van liefde. Elkaars hand vasthouden de liefde in jullie ogen. De romantische liefde. De liefde die ouders hebben voor hun kinderen onvoorwaardelijk. De liefde voor jezelf. Gewoon omdat jij jezelf mag laten zien. Ik fotografeer met alle liefde al jullie liefde.

Mijn stijl kun je het beste omschrijven als puur, romantische, licht en fris. Ik voel mij elke dag weer bevoorrecht dat ik door heel Nederland mag reizen om jullie liefste, leukste en mooiste momentjes mag vastleggen. Een viering van jullie liefde, oma’s traan, knuffels met jullie dochter/zoon en de trotse blikken van jullie ouders. Allemaal momentjes bevroren in tijd die samen jullie verhaal vertellen. Vier het leven.

GEPUBLICEERD OP

Let’s Connect

facebookinstagram#septembergroen

NEEM CONTACT MET MIJ OP