Verlovingsshoot in Parijs – Cornelie & Jonathan

Deze keer heb ik echt wat bijzonders om te laten zien. Een verlovingsshoot in Parijs. Een kleine droom die uitkwam. Ik mocht helemaal afreizen naar de stad van de liefde. Voor een verlovingsshoot in Parijs.

De dag voor de fotosessie waren we al samen afgereisd naar Parijs. Deze opdrachten doe ik niet alleen. Maar samen met mijn man Cors. Hij is stiekem al benoemd tot mijn vaste fotografie assistent. Dat is niet alleen erg gezellig. Maar ook gewoon heel handig. Hij regelt alles om de fotosessie heen. Zo hoef ik mij alleen te concentreren op jullie. Geen overbodige mensen in beeld. Iemand die op mijn tas past. Die figureert als jullie kapstok. Jullie snappen het.

Om even rustig helemaal in de sfeer te komen. Kwamen we om twaalf uur de dag van te voren aan. En wat is het mooi! Ik zou het iedereen aanraden om de stad minstens een keer te bezoeken. Ik weet het Parijs is enorm overrated. En ja ze spreken er frans. Maar de sfeer en de schoonheid van de stad. Die is zo betoverend. Parijs heeft mijn hart veroverd. Ik kan niet wachten om dit jaar weer een wijntje te drinken. Op zo een piepklein terrasje midden in het centrum op de stoep.

De dag van de fotosessie begon met een heerlijk kopje koffie op het terras. We kochten een dagkaartje voor de metro. Zo konden we snel naar wat verschillende plekken afreizen. ‘S avonds had Jonathan namelijk nog een verrassing voor Cornelie. Het was een klein feestje. Ik heb die dag alleen maar de liefde gezien. De liefde voor elkaar.

Lieve Cornelie & Jonathan,
Inmiddels hebben jullie de liefde al bezegeld. Met jullie huwelijk. Ik geniet nog elke keer van dit prachtige avontuur. Het was zo bijzonder om dit voor jullie te mogen vastleggen. Bedankt voor de onwijs mooie dag. Gevuld met alleen maar liefde.
Liefs Elvera

Gaan jullie naar Parijs? Of gaan jullie verloven? Of nog beter gaan jullie verloven in Parijs? Met huwelijksaanzoek? Ik kan jullie aardig op weg helpen met de voorbereidingen. En natuurlijk ook met het avontuur daar. Met alle liefde leg ik dit bijzondere moment voor jullie vast. Neem snel contact met mij op via het  contactformulier.

Plaats een berichtje...

Jou email nooit gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemarkeerd *

VIER DE LIEFDE!

Oprechten, onvoorwaardelijke en pure liefde. Jullie bruiloft gevierd met al jullie geliefde. Een prachtige dag met jullie kindjes in een weiland. Een kleintje op komst. Het fotograferen van deze verhalen. Is wat mij het aller gelukkigste maakt.

Let’s Connect

facebookinstagram#septembergroen

NEEM CONTACT MET MIJ OP