Stadse bruiloft bij Anafora in Utrecht – Janine & Geert

Vandaag gaan we even terug in de tijd. Naar zes september tweeduizend zeventien. Een prachtige stads bruiloft bij de Anaflora in Utrecht. De grote dag van Janine en Geert in Utrecht. Ik begon de dag met fotograferen bij Janine en Geert thuis. Waar Janine zich klaar maakt voor de dag. In alle rust wordt er een kop thee gedronken. Terwijl haar haar prachtig wordt gevlochten. De rest van de aanwezige mensen rende in chaos door het huis. Om nog de laatste dingen te regelen en zichzelf klaar te maken voor de dag. De jurk wordt aangetrokken en de laatste touch-up aan de make-up gedaan. Nog even snel op de foto met de kat en we zijn klaar om te gaan. Op naar julianapark voor de first look.

Alles is prachtig de zon, het groen en het bruidspaar die elkaar voor het eerst die dag zien. Een first look kan ik echt iedereen aanraden. Jullie familie en vrienden kunnen alles zien. front row nog wel. Of jullie nemen echt even een momentje samen. Ik kan allebei jullie reacties vastleggen. Iets wat ik zelf heel waardevol vindt.

Dan is het tijd voor de fotosessie. Een prachtig oud bos met smalle en grote zandpaadjes. De fotosessie is voor mij altijd een menging tussen poseren en echte momenten. Ik help je opweg met een pose. Maar dan is het aan jullie om jullie liefde voor elkaar te laten zien. De liefde is hier het belangrijkste. En het spat echt van de foto’s af.

Na de fotosessie gingen we op weg naar Anafora in Utrecht. Hier stond een heerlijke lunch op ons te wachten. En natuurlijk taart! En niet zomaar taart. Allemaal zelfgemaakte taarten door de familie en vrienden van het bruidspaar. Waaronder zelfs red velvet cake. Na deze heerlijke dingen was er tijd om te ontspannen met oude fotoboeken en spelletjes. Waarna het al snel tijd was om aan tafel te gaan. De prachtig gedekte tafel vol met etageres met eten. Is voor mij natuurlijk een feestje om te fotograferen. Naast alle prachtige momenten die ontstaan door de lieve woorden uit alle speeches.

Nu kwamen de zenuwen toch wel een beetje. Het was tijd om naar de kerk te gaan. Waar er getrouwd ging worden. De bruidegom had zelfs een verassing. Hij heeft een prachtig nummer gezongen en gespeeld. Waarbij ik zelfs enkele tranen zag rollen over de wangen. De liefde was zo aanwezig dat je hem kon voelen.

Lieve Janine & Geert,
Bedankt dat ik aanwezig mocht zijn op jullie prachtige dag. We hadden naast de zon ook wat kleine buitjes. Maar wie maakt dat nu wat uit. Voor jullie scheen de zon de hele dag. De liefde die jullie voor elkaar voelen was de hele dag door voelbaar. Ik wens jullie al het geluk als getrouwd stel.

Liefs Elvera

   

Leveranciers:

Locatie: Anafora

Gaan jullie trouwen? Willen jullie ook jullie bruiloft zo prachtig vastgelegd. Neem dan snel contact met mij op via het  contactformulier.

Plaats een berichtje...

Jou email nooit gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemarkeerd *

VIER DE LIEFDE!

Oprechten, onvoorwaardelijke en pure liefde. Jullie bruiloft gevierd met al jullie geliefde. Een prachtige dag met jullie kindjes in een weiland. Een kleintje op komst. Het fotograferen van deze verhalen. Is wat mij het aller gelukkigste maakt.

Let’s Connect

facebookinstagram#septembergroen

NEEM CONTACT MET MIJ OP