Zwangerschapshoot in Friesland – Rosalie & Sebastiaan

Vandaag neem ik jullie mee naar een prachtig bos in Friesland. Rosalie en Sebastiaan wilde graag nog wat mooie foto’s van de zwangerschap. En waar kun je dat beter vastleggen dan tussen de eeuwenoude bomen in een bos. We hadden geluk met het prachtige weer. De herfst heeft nogal onvoorspelbaar weer. Maar het was prachtig. Wist je dat de herfst mijn favorieten seizoen is. De prachtige kleuren om je heen. Iets waar ik elk jaar weer ontzettend bij van word. Om ruimte te maken voor de groei van de jonge bomen. Was een gedeelte van het bos net weg gekapt. Waardoor je de prachtig groene takken op de grond krijgt. En zo konden we mooi tussen de bomen staan. Zonder dat we het bos te beschadigen. Iets wat ik zelf altijd erg belangrijk vind. Genieten jullie mee van deze prachtige zwangerschapsfoto’s.

Lieve Rosalie & Sebastiaan, Bedankt dat ik dit prachtige moment in jullie leven heb mogen vastleggen. Inmiddels zijn jullie met zijn drietjes. En zijn jullie een prachtig gezin geworden. Geniet van de kleine mooie momentjes samen. Heel veel liefde.

Willen jullie ook jullie verhaal verteld door mij? Prachtige momentjes gevangen in tijd. Neem dan snel contact met mij op via het contactformulier

Plaats een berichtje...

Jou email nooit gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemarkeerd *

VIER DE LIEFDE!

Oprechten, onvoorwaardelijke en pure liefde. Jullie bruiloft gevierd met al jullie geliefde. Een prachtige dag met jullie kindjes in een weiland. Een kleintje op komst. Het fotograferen van deze verhalen. Is wat mij het aller gelukkigste maakt.

Let’s Connect

facebookinstagram#septembergroen

NEEM CONTACT MET MIJ OP