Gezinsfotografie op het strand in Zeeland

Toen ik een berichtje kreeg van Lonneke dat ze Sander graag wilde verassen met een fotosessie, op het strand van Zeeland, wist ik dat het niet anders dan heel mooi zou worden. Ik mocht de bruiloft van Lonneke en Sander vastleggen in 2015. Nu bijna 2 jaar verder waren ze niet langer met zijn 2tjes maar met zijn 3tjes. Dit vraagt natuurlijk om nieuwe foto’s. Quinn heeft helaas niet zo een goede start in het leven gehad. Maar nu gaat alles gelukkig goed. Is hij niet de schattigste baby die je ooit hebt gezien?

Bedankt lieve Lonneke, Sander en Quinn, Dat ik jullie gezin(weer) mocht vastleggen. Ik heb genoten van jullie 3tjes samen. Quinn is gewoon de allerleukst baby ooit. Stt.. niet verder vertellen. Jullie zijn twee onwijs sterke en lieve mensen met wat jullie hebben meegemaakt. Dat doen jullie ontzettend goed. Ik wens jullie alle goede gezondheid, liefde en natuurlijk geluk in de toekomst. Geniet van jullie prachtige gezin met zijn 3tjes.

Willen jullie ook jullie verhaal verteld door mij? Prachtige momentjes gevangen in tijd. Neem dan snel contact met mij op via het contactformulier

Plaats een berichtje...

Jou email nooit gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemarkeerd *

VIER DE LIEFDE!

Oprechten, onvoorwaardelijke en pure liefde. Jullie bruiloft gevierd met al jullie geliefde. Een prachtige dag met jullie kindjes in een weiland. Een kleintje op komst. Het fotograferen van deze verhalen. Is wat mij het aller gelukkigste maakt.

Let’s Connect

facebookinstagram#septembergroen

NEEM CONTACT MET MIJ OP