Bruiloft op Landgoed huize Bergen – Linda & Tommy

De bruiloft van Linda en Tommy op landgoed huize Bergen is er eentje om niet snel te vergeten. Niet alleen omdat zij trouwde op de datum van 2017, 07-07-2017. Maar vooral door alle prachtige momenten op de dag.

Ik begon de dag ‘s morgens met het fotograferen van de voorbereidingen van Linda. Op Landgoed huize Bergen in Vught.Toen Linda bijna klaar was voor de jurk wisselde ik nog snel even van kamer. Doordat Tommy zich aan het voorbereiden was in de kamer ernaast, kon ik al de momenten met zijn moeder ook mooi vastleggen. De dag werd nog een stuk bijzonderder toen Linda en Tommy elkaar voor het eerst zagen tijdens het begin van de ceremonie. Een moment om te delen samen met al je familie en vrienden. Een van de dingen die een ceremonie nog persoonlijker maken en specialer zijn, zijn de geloften. Het vertellen waarom je voor elkaar kiest. Een moment waarop je echt even de liefde kon voelen. Een prachtige ceremonie vol van liefde en geluk.Als je dan op zo een prachtig landgoed bent moeten er natuurlijk ook nog foto’s samen gemaakt worden. Echt even een momentje met zijn tweeën. Na de fotosessie was het tijd voor het diner. Een heerlijk intiem moment met de meest dierbaren van het bruidspaar. en daarna moet er natuurlijk gefeest worden!

Lieve Linda en Tommy, Bedankt dat ik jullie prachtige dag mocht vastleggen. Op een locatie dat van zichzelf al zo uit een sprookje komt. Maar die jullie nog romantischer hebben weten te maken. Bedankt voor alle goede zorgen. Het armbandje heb ik omgedaan om niet meer af te doen. Ik wens jullie alle liefde en geluk toe voor de toekomst. Maar volgens mij hebben jullie dat helemaal niet meer nodig. Jullie bruiloft was er eentje recht uit een sprookjesboek.

Leveranciers:

Locatie: Huize Bergen
Make-up: Sabine – Bridelook
Bruidsjurk: Koonings
Pak: Roka
Bruidsmeisjes jurken: zo schattig
Ringen: van sloun juweliers
Bloemen: Rob Martin
Trouwkaart: Creatieve Trouwkaarten
Styling: In style
Bruidstaart: cake5
Video: Daniël- De Bruiloft Filmen
DJ: Psoud
Bedankjes: Little Candy shop

Gaan jullie trouwen? Willen jullie ook jullie bruiloft zo prachtig vastgelegd. Neem dan snel contact met mij op via het  contactformulier.

Plaats een berichtje...

Jou email nooit gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemarkeerd *

VIER DE LIEFDE!

Oprechten, onvoorwaardelijke en pure liefde. Jullie bruiloft gevierd met al jullie geliefde. Een prachtige dag met jullie kindjes in een weiland. Een kleintje op komst. Het fotograferen van deze verhalen. Is wat mij het aller gelukkigste maakt.

Let’s Connect

facebookinstagram#septembergroen

NEEM CONTACT MET MIJ OP