Gezinsshoot in Bodegraven

Een eindeloos lijkend weiland waar je voeten in het hoge gras verdwijnen. Waarin je kunt rennen, vliegen en af en toe ook nog even je kleine zusje een beetje kunt plagen. Ik sprak met Silvia en haar gezin af bij het mooiste stukje van Bodegraven. Het was een fijne zomerse ochtend. We liepen samen een rondje door het natuurgebied. Een moment om echt even te genieten van dit prachtige stukje natuur om ons heen. Ik maakte foto’s van de kinderen rennend, springend en vliegend door de weilanden. De fijne knuffel momentjes met zijn drietjes en de tederen momentjes tussen moeder, dochter en zoon. Geniet van de mooie momentjes van dit prachtige gezin. Dank jullie wel Silvia, Rinse, Samuel en Teddy voor deze mooie dag. Jullie gezin is een inspiratie voor mij.

Willen jullie ook jullie verhaal verteld door mij? Prachtige momentjes gevangen in tijd. Neem dan snel contact met mij op via het contactformulier.

Plaats een berichtje...

Jou email nooit gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemarkeerd *

VIER DE LIEFDE!

Oprechten, onvoorwaardelijke en pure liefde. Jullie bruiloft gevierd met al jullie geliefde. Een prachtige dag met jullie kindjes in een weiland. Een kleintje op komst. Het fotograferen van deze verhalen. Is wat mij het aller gelukkigste maakt.

Let’s Connect

facebookinstagram#septembergroen

NEEM CONTACT MET MIJ OP