Zwangerschapshoot in Kijkduin – Martine & Huigbert

Het was een prachtige droge dag in maart. Wel een beetje winderig en koud, maar dat is wat deze dag zo uniek en speciaal maakte. Felle regenlaarzen, warme winterjassen en een dikke sjaal. Overal zand, de geur van zeewater en de wind door je haar. Kinderen die over het strand rennen, forten bouwen en grachten graven. Tijd om even samen te genieten van jullie gezin en het kleine wondertje in jou buik. Een bijzonder en speciaal moment in jullie leven. Dankjewel Martine en Huigbert dat ik dit speciale moment in jullie leven. Voor jullie mocht vastleggen op het prachtige strand van Kijkduin.

Willen jullie ook jullie verhaal verteld door mij? Prachtige momentjes gevangen in tijd. Neem dan snel contact met mij op via het contactformulier.

Plaats een berichtje...

Jou email nooit gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemarkeerd *

VIER DE LIEFDE!

Oprechten, onvoorwaardelijke en pure liefde. Jullie bruiloft gevierd met al jullie geliefde. Een prachtige dag met jullie kindjes in een weiland. Een kleintje op komst. Het fotograferen van deze verhalen. Is wat mij het aller gelukkigste maakt.

Let’s Connect

facebookinstagram#septembergroen

NEEM CONTACT MET MIJ OP